Daugavpils “varoņu” šovs: Klubā ”Artilērijas pagrabi” izceļas masveida kautiņš VIDEO

capture-20160510-140356

6. maijā Daugavpils klubā ”Artilērijas pagrabi” bariņš jaunieši izdemolējuši klubu, vēsta kluba paziņojums sociālajā tīklā Facebook .

Video sākumā redzams, ka brīdī kad apsargs novērsies, ienāk 2 un pēc tam vēl 4 jaunieši. Tālāk šie “drosminieki” sāk traucēt koncertu, lai gan publika cenšas mierīgi viņus no tā atturēt. Video 5 minūtes 19 sekundē redzams, ka zemē tiek nogrūsts kāds kluba apmeklētājs, ko “Artilērijas pagrabi” identificē kā pastāvīgo klientu Aigaru S (puisis ar dredām, kurš dejo) . Pēc šī incidenta Aigaru devušies aizstāvēt citi apmeklētāji.

”Izsakām īpašu pateicību mūsu klientam melnajā džemperī, kurš gan mēģināja mierīgi atturēt huligānus no provokācijām, gan arī nenobijās no diviem uzbrucējiem un aizstāvējās ar mikrofona statīvu ( 6 min 38 sek ). Mums ne tikai nav pretenziju par cietušo statīvu (jo bija jāaizstāvas un tas bija pirmais, kas klientam gadījās pa rokai), mēs pat lemsim par zināma bonusa piešķiršanu šim klientam. Paldies !
Paldies arī visiem, kuri palīdzēs atpazīt nekārtību izraisītajus. Divi no iespējamiem sociālajiem profiliem jau ir mums nosūtīti, būsim pateicīgi arī par pārējiem,” raksta ”Artilērijas pagrabi”.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video un lasītu tālāk!

Pievienot komentāru